Sunday, March 16, 2008

nv Bangkokis vol. 2

reede hommikul l6puks leidsin endale yhe ok hosteli, ainult 150bahti, kuigi tuba on pigem kasti suurune, haha. suht kipad ruumid siin ikka. ja pm papist seinad:D k6ik kuulda. a ok, siis ma magasin paar tundi (voodis ikka teine asi:) ja siis otsustasin kogu jamaga alustada, k6igepealt Wat Phra Kaew, see emerald Buddha ja Grand Palace jm. tee peal niii palju kerjuseid, ja igast mmhh-tama panevaid vaatepilte, m6ni pesi keset t2navat mingi voolikuga juukseid, t2nav ujutas shampoonist jne. ja munke j2lle palju igalpool. p2rast kogu seda turismijama suundusin oma mp4-pleierile l6puks seda neetud adapterit ja laadijat otsima, seekord leidsin 6ige koha yles ja puha. nyyd saan j2lle oma mussi kuulata, uskumatult kaif p2rast 2-3n2dalat.. ;) ja siis mikko juurde, emiraatidesse hellasin ka, niiet piletiga peaks k6ik ok olema ja saan ka ilma passita tegelt Dubaisse sisse kui uue politsei rapordi hangin (ei tea kas viitsin tegelt). ja kui ma sinna helistanud ei oleks, oleksin t6en2oliselt vcalesse lennujaama l2inud, hahaha. vot see oleks midagi t6eliselt n6medat olnud:/
hiljem tommi juurde ja siis tema ja teiste CSeritega sushi jm n2mma buffetile, hullem valik sushit(mmmm..!mu k6ht oli kirjeldamatult 6nnelik;) ja thai foodi jm k6ige paremat. s8ime end k6ik vist suht hulluks seal, siis yhte klubisse. lahe koht, purskkaevude ja iagst kummipallidega ja lumememmedega vees, haha. p2ris vaimukad need taid siin. tee peal sai tommi kahjuks emalt smsi et ta vanaema oli kodus soomes just surma saanud. jama, ta kurb ja mul oli tast nii kahju:/ hiljem ta aga suutis end yles cheerida ja suundusime Khao San Rd-le j2lle;) samie 2viskit ja vesipiibu a siis J@LLE(!!!) mingite neetud valimiste p2rast pandi baar 3am juba kinni, uskumatu:/ j6llasime t2naval andreasega ringi (ta lendab homme tagasi Deutschlandi) ja hankisime endale igal v6imalikul juhul veel tiba alkot. ei andnud alla noh;)

laup k2isin Chatuchit (vms) turul, hullult suur, aga juba liiga suur. massiliselt inimesi ja kaupa jne t2is ja p2ris n6medad vaatepildid vahepeal jne. hullult v2sitas igaljuhul 2ra ja kui 6htu koju j6udsin ei tahtnud yldse enam j2lle v2lja minna. l6puks siiski Khao san rdl natuke hulkusime ringi ja paar drinki a siis andsin alla ja kojuuu :)
ja t2na k2isin mingit hull-suurt stuupat v Buddhat kuskil v2ljaspool Bkki vaatamas, suht lahe;) ja kimasin seal skuutriga j2lle. a muidu nyyd tagasi Bkkis ja pean asju pakkima hakkama, viel spass mulle:/ mul vist ca 40-45(?:/) kilo ja 28kg on check in-i maksimum, ylej22nu saadan vist siis lennujaama postoffice'st eestisse. oh yldse ei viitsi pakkida j2lle. niiii hea et varsti kodus ja kogu see pakkimis teema m6neks ajaks l2bi on ;)

No comments: