Thursday, March 13, 2008

Chiang Mai

..maandusime siis l6puks samiga oma pemises p6hja Tai sihtkohas, Chiang Mais. suur city ka p6him6tteliselt, aga Bkkiga siiski v6rrelda 6nneks ei saa. ja siin palju rohkem kultuuri, igasugused hill tribe people t2navatel (ja enamasti yritavad sulle j2lle natuke midagi peale m22rida), suured night bazaarid ja marketid, n2mm s88k ka igalpool ja palju lahedaid inimesi. T2navad oranzides riietes buda munke t2is, meeletult palju igasuguseid templeid (Wat) ja vanu ehitisi linnas.
Saabusime chiang Maisse p2rast P-linnas mingite suurde buddha kujude 2ran2gemist ja p2rast 7h-st bussis6itu. tee peal lugesin Toni Morrisoni "Beloved'i", l6puks ometi yle pika aja 6nnestus mul j2lle yks "hea" raamat lugemiseks leida. huhuu, sam luges oma mingit ajaviite r2mpsu ja ma kritiseerisin ja kiusasin teda pool bussis6itu, haha:D 6htul l2ksime nightbazaarile siis kohe. seal suht ostsin igast jama kokku, siis oli sami kord kritiseerida ja kiusata, haha. p2rast yhte reggae baari, mingi roof-top-reggae baar, jumala lahedad vaated ja musa. terve katus patju-madratseid-bean bage jms t2is. ja nunnud krantsid jooksevad igalpool ringi ja ronivad sylle ja terve baar lahedaid rastakaid ja hipisid jms inimesi t2is. sattusime minbgi Pablo ja Leanne'ga (UKst) r22kima, nendega l6puks p2rast viimaseid jooke t2navale, paar jointi jne. a sam oli vist tib aunustanud kui palju ta juba joonud on, niiet asi l6ppes sellega et tema istus seal t2navanurgal nagu mingi zombie, mina jalutasin m9ingit tuk-tuk'i 88sel 4ami aeg otsima, l6puks leidsin ka. siis algas mingi eriti mygarlik teekond tagasi (?) (jama oli selles, et mai m2letanud enam meie Guesthouse'i nime, haha. niiet oletasin ja tunde j2rgi mingi juhatasin teed. l6puks andsin alla, kobisime taksost v2lja, ma GHi otsima. tuli v2lja et 100m kaugusel nurga taga:) l6puks maandusime voodis. sam muudkui armsalt sorritas jne. oh neid lolle kiwisid;)

j2rgmine p2ev suht pohmakas-pohmakas-pohmaks. juba ammu mul pole midagi sellel2hedast olnud. a jah palju alkot + hiljem \grass ei sobi kokku. a ma unustan pagan pidevalt. j2ime samiga mingi 4ni voodisse, a l6puks kui v2lja saime siis l2ksime mingeid peatempleid vaatama, kolasime ringi, s8ime. 6htul Thai Boxing. p2ris lahe, seal randomly jooksime j2lle Pablo jtga kokku, nendega koos oli se poksimine funnim. suht karmid v6tted ja suht agressiivne. katsusin lenksi vastu m6ned triki meelde j2tta, haha. hiljem veel kabaree. suht hmmm!-tama panev. enamus naisi (!) (noh tegelt nad enamjaolt olid j2llegi ladyboyd (hull-h2sti 2ra maskeeritud btw) poolpaljad ja osad kuidagi ikka ypris tylgastavad. a niii naljakas oli sellegipoolest. hirnusime naerda kui nad meid sebida jne yritasid a ytlesime siiski viisakalt ei. p2rast j2lle koju., terve Chiang Mai on btw ladyboysid ja prostituute (kes t2nava22rtel/kohvikutes/baarides/skuutritel/jm k6ikv6imalikes kohtades istuvad ja 60aastastele (ja muidugi veelgi enam noorematele) tyypidele end ligi ajavad) t2is. vahel suht pinda k2is ja terve vaatepilt vahel suht v6igas, eriti kui mingi 70aastane habemik 20aastase tai plika kaenlas sinust m88da loivab. nojah.. fair enough.
...siis ma sain veel samilt 6htul enne magamaminekut massaazi, huhuu! p2ris hea oli :) meie viim. 6htu koos, niuu! :"(

No comments: