Monday, March 10, 2008

Bridge over the River Kwai, elephant trekking and bambus rafting ;)

...j2rgmisel p2eval varahommikul pidime end siis Samiga 6paiku yles ajama, et sellele tuurile kaasa minna. k6igepealt mingid waterfalls, meil veel silmad pooleldi kinni, istusime seal oma kohvi ja suitsudega ja uimerdasime ringi:D seej2rel mingi 2h-ne s6it (mina sain j2lle magada, sam muudkui zombistus selle pideva aknast v2lja vaatamisega:/:D) elevantide juurde. seal me kahekesi yhe elevandi peal, ronisime mingeid x-trekkimisteid pidi yles-alla, istusime ka kordam88da elevandi pea peal. suht lahe, natuke oli neist kahju a tegelt ega meie 70kg vms neile midagi absoluutselt ei t2henda.. a jah, kipa! seej2rel veel bambuspaadil vms-l riverrafting. tegelt see mingi t6eline rafting kyll ei olnud, pigem s6udmine, ahha. a meil oli siiski hullup88ra l6bus. Sam yyrgas "we are sailing, we are sailing..!" laulda ja mina l2mbusin naeru k2tte. igast pisikesed kohalikud lapsed j6e 22res yritasid kalu pyyda (p2riselt v m2ngult, mina ei saanud aru) ja elevandid olid kuskil p66saste vahel ja pistsid aegajalt oma londid v2lja. elevantide s88tmine banaanide jms-ga oli ka fun. niiii tohutud ja tohutult armsad loomad :)
Siis meid viidi Hellfire Passi juurde. suht ajalooline koht II MS-st, kui Jaapan Tai, Malaisia ja Singapuri ja Myanmari(Burma) 2ra okupeeris, ja s6javangid (k.a. u 100 000 Alliance s6javangi) pidid end surnuks orjama Tai-Burma raudtee ehitamisel. pildid n2lgivatest vangidest jm videod jne muuseumis p2ris karmid. krdi s6jad..! ja siis tuli by the way veel mingi n6me paks usa s6javeteran mu juurde, et a la "where are you from? oh Estoooonia??? wow! i'm from usa, from the Greatest Nation in the world..!" ma oleks 22repealt talle n2kku naernud, sam hakkas mu taga peaaegu et momentaalselt itsitama. no tule maa peale, usa a the greatest nation in the world, eriti praeguse hetkeseisuga? haha, ma ytleks et kaugel sellest :/ aga nijah..
Siis hiljem n2gime veel teist korda River Kwai Bridge'i 2ra, s6itsime Tai-Burma raudteel ja hiljem koju..
6htul tsillisime kohalikus reggae baaris, igast kohalikke lahedaid ja naljakaid tai hipisid ja rastasid t2is:D a m6nus musa ja valimised olid ka l6puks (selleks korraks siis!;) l2bi niiet saime mingid dringid ka endale ja l8sutasime nendel diivan-madratsitel seal bambustelgis ;)

No comments: