Sunday, March 2, 2008

kurikuulus Ko Pha Ngan ja unofficial fullmoon party

haha, siis hommikul 6am aeti meid ferrys yles, olime kohal! :) mina kobisin yksi v2ja, enamustel inimestel k6ikidel mingid bookingud hostelidesse jm tehtud (full-moon party paiku on suht v6imatu seal midagi lihtsalt "leida" kui midagi bookitud pole) istusin pingile et f.. mis ma nyyd teen, ise nii unine veel et silamd pysisid vaevu lahti. a nagu ikka, kuidagi vedas hullup88ra ja seal oli k6rvalpingil yks t2pselt sama saatusega poiss mexicost. ja yks kohalik pakkus meile siis taksoteenust (tasuta veel pealekauba, ohh imet!;) et meid oma bungalow'desse viia. otsustasime selle mexico tyybiga siis v6imalusest kinni haarata ja kahepeale oli kogu asi odavam ka.. saabusime siis kohale, bungalow polnud kyll rannal nagu v6iks loota a niigi hea. igast m2gede ja koskede keskel ja meeletult ilus ja rahulik. kohalikud tervitasid meid mingite babmuspongidega ja tegime asja siis natuke kaasa. eriti mega welcome meie arust! ;) siis tuttu veel paariks tunniks ja siis saart scootriga avastama (see ainuke m6eldav transportvahend nendel saartel siin). thai breakfast ja rannad. natuke shoppamist, tsekkasime fullmoon party beachi yle ja 6htul kodu poole et a la peaoks valmis panna end. seal veel babmuspong ja alko k2is ringi ja..
kuna real full-moon party got postponed (so lykati 2p mingit m6ttetute valimiste t6ttu edasi:/) siis kuulsaid DJsid ja musa eriti ei olnud. selle asemel oli terve beach rahvast siiski t2is, k6ik 2is pealekauba a nati imelik sest musa puudus suht t2ielikult.. l6puks avastasin yhe auss tyybiga kellega seal ringi kondasin siiski yhe laheda pool party. metsik pidu seal! rootsi backpackerid ronisid puu otsa ja kargasid sealt 5m k6rguselt vette, murdes maha pool puud l6puks, haha. ja terve pool ujuvaid "phuket'eid" t2is (s.o official full-moon party drink, pm mingi 2mbri moodi asi mingi alko(meie puhul vodka) ja red bulli ja nt coca colaga. ja maksab ainult 250bahti, so siis umbes 80EEKu;) huhuu! yhes6naga v6imas pidu ja 5aeg sain kuidagi koju..
Seej2rel p2rastl6unal ma Koh Tao saarele (2h kaugusel Ko Pha Nganist, hull-kuulus sukeldumis/snorkeldamis kuurort ja pisike armas paradiisisaar). Mexico s6ber pidi tagasi Bkki s6itma ja seal tagasi Melbourni lendama, ta 6pib seal praegu exchange student'ina.

1 comment:

marjakas said...

aaaaaahh.. ma ei suuda enam lugeda. tahan ka sooja ja reisida.

kallid.