Wednesday, February 6, 2008

summmmary!

NZ
Dunedinis lahkusin mikkost, p6rkasin aga Daniga (iisraeli kutt Cairnsist) kokku, tema ja Larsiga j6ime veine yhel 6htul kiriku pargis (:$), jne. v2ga kipa oli, ja kuulasime mu minik6laritest reggaet.hihi.
Siis v6tsin bussi Christchurchi, vahepeal juhtus veel suht karmilt imelisi asju a nojah, ja siis yhes6naga Shane, Rachaeli ja Mike'ga k2isime veel v2ljas viimasel 6htul ja siis ma j2rg p2ev h22lega asusin yksi p6hja poole.. 3.pealev6tjad olid kaks superkuuli kanadalast, ja l6puks unustasin oma senised plaanid 2ra (eks ma olingi natuke liiga naiivne aja suhtes j2lle olnud(nagu alati)) ja s6itsin nendega l6puni aucklandi kaasa. tee peal:
1-ajasime lambaid taga. systemaatiliselt otsisime erinevaid farme et siis hullu omapoolse strateegiaga k6ik lambad kokku yhte nurka l6ksu ajada ja siis neile peale karata. ma pyydsin ka l6puks yhe lamba kinni, hihi. jumala naljakas oli, lehmad ammuutasid ja k6ik farmi loomad olid paanikas ;)
2-k2isime Mt.Tongariro m2el ja NP-s, see on see sama kuulus Lord of the Ringsi m2gi, s6itsime gondlitega ringi, metsikult kaifid vaated (no Uus-Meremaa vaadete vastu ei saa vist t6epoolest miski..!:) ja adrenallin.

Siis j6udsime Aucklandi. seal ma CS Aaroni juurde. v2ga m6nus ja kodune. 4 poissi vahivad mingid 6udukat telekast.. haha. ;) siis..
Big Day Out - hull hull hull suur ja metsik festival, 50 000 inimest, Rage against the machine, Bjork, Arcade Fire, Shihad, Katchfire jnejne. Pauliga ja ta s6pradega enamus aeg vedelesime Biergardenis, yks suurimaid telke parima musaga meie k6rval. ja muuseas NZs on mingid naljakad (a efektiivsed, nagu uskumatu, eksole??!!:O) ja legaalsed partypills'id olemas. unbelievable. ja m6juvad ka. kuuldavasti pubekate teema, a noh ma tahan ju v2h k6ik legaalsegi 2ra proovida. suht lahe oli.
Rage ja Bjorgi lavashowd olid hullult head, terve staation oli elektrit (ka s6na otseses m6ttes-hullud elektrishowd vahepeal!) t2is ja inimesed ekstaasis..

Aucklandis veel.. jooksin heast peast yhe laheda eesti tydrukuga sadamas kokku, aucklandi skytoweris k2isin muidugi 2ra, k2isin vulkaanilistel saartel skyline'i imetlemas, sampus ja Goodshirt'i musa k6rvas :) Pauli ja ta s6pradega BBQ ja pisikesed l2bud paar 6htut j2rjest jnejne. auckland on lahe..! :)


k6ik NZ pildid siin:
http://www.facebook.com/album.php?aid=37644&l=7b9be&id=625811899

ja k6ik Big Day Out pildid siin:
http://www.facebook.com/album.php?aid=39426&l=f8fac&id=625811899

No comments: