Tuesday, August 19, 2008

San Igancio (Cayo) ja Bullet Tree Falls

...Belize Cityst v6tsime siis mingil hetkel bussi san Iganciosse, kohalikud vanakooli bussid, v2ga m6nusad ja logisevad, kuid kuidas bussijuhid nendega m88da k6ige k6rvalisemaid t2navaid kurvideski kimasid, suht uskumatu..! istusime kolmekesi k6ik akna 22rde ja vaatasime Belize City't meist m88da kimamas.. t6eliselt erakordne linn, muudmoodi nagu ei oskagi kommenteerida. S6itsime ka l2bi Belize'i praegusest pealinnast (Belmopan), mis 'koliti' sisemaale ymber j2rgmiste hurricanes'de kartuses. suht m6ttetu ja igav fake capital. San igancio oli aga j2lle yks omamoodi linn, jalutasime ringi, s6ime-j6ime, lugesime ja l6ime Marcust oodates(meie j2rgmine CSer!:) aega surnuks.. siis ta l6puks saabus, energiat 100%liselt t2is, naeris ja l66pis ringi ja 6htu l6ppes paari jointi ja floh 'Ahoi'ga' tema kodu 22res j6e kaldal. hull/ilus ja maagiline vihmamets ja otse selle keskele saime endale oma isikliku luksus/lodge'i, t6eline voodi yle pika aja ja oiiii, kui h2sti me magasime..! (:

J2rgmisel p2eval (16.08) suundusime Marcuse ja tema paari s6braga k6igepealt Cristo rey Falls'desse, seal kargasime alguses tagasihoidlikutelt kaljunukkidelt vette, seej2rel aga, p2rast kohalike 15aastaste hyppeid 10m puu otsast jms, v6tsime end kokku ja l2ksime adrenaliinsematele hypetele yle.. (: kokkuv6ttes sain suht komplimente (ainuke plika, kes puu otsast hyppas ja kes iga hyppe ajal teisi kurdiks ei kiljunud, haha) (Bart->Marcus: 'the girl's got some baals..!') haha!
hull m6nus adrenallin ja hull-ilus samal ajal, ainuke jama, et mu kaamera sai tiba m2rjaks vist ja ei funka enam, krt krt krt..!!! :(((
Siis s6itsime k6ige auklikemaid ja k2nnulisemaid teid pidi oma 4WD-i tagaruumis (kokku oli autos 8inimest!) edasi Big rock Falls'i juurde, v6imas vaatepilt!!! (: hull kosk ja vihmamets ymberringi, k6rvulukustav vee myrin ja tohutult tugev vee vool.. aga vette kargasime k6ik momentaalselt, m6nus ja jahutav vesi ja kaifisime siis kogu seda imelist loodust paar tundi lihtsalt vees ja kaljudel beezitades ja lobisedes. see j2rel k2isime veel sellistest kohtadest l2bi nagu Mountain Equestrian Trails ja Barton Creek Outpost. loodus on Cayos ja sealsetes rahvusparkides lihtsalt kaif..! rohkem s6nu polegi, pm paremgi kui NZ vist (mis peaks juba iseenesest k6ik ytlema..) (:

No comments: