Thursday, November 8, 2007

Island Time

Island Time
kohe p2rast INDY p6hip2vi kimasin siis North Stradbroke Islandile, seal Island Time festival teist korda. teel tutvusin taksos mingite ylilahedate hollandi-saksa-rootsi backpackeritega. b2ndid laval juba igalpool ja iimesed muudkui tatsisid reggaele ja jazzile kaasa. p2ike paistis ja koerad ning lapsed siblasid igalpool ringi :)hullult palju h2id b2nde, DJsid, jugglere, tantsijaid oli. lahedad aborigeenide showd ja laulud ja 4 lava. hipitelgid igalpool.

Tegelesin just hetkel zane, timi, matti jt otsimisega, kui j2rsku kargasid mulle ette erik, jan, reinhard, pippa jt cairnsist ja reggaetownilt. mingi hull uskumatu minu meelest. kohtud nendega 2kuud tagasi Cairnsis (see on brisbane'st 2000km p6hjas) ja sis j2rsku olete j2lle taolisel festivalil koos.. huhuuuu! ma olin mingis hullus ekstaasis =)) nad r22kisid ka rainbow Gatherigust, kuhu mina kahjuks ei j6udnud (a uus meremaal aastavahetuse Rainbow Gatheringul olen 1000% kohal..!=) hull v6imas olevat olnud.. niuuu! siis j2rgmise tunni jooksul leidsin zane jt ka yles. zane ka juba hullult high, pupillid mingi elusuurused. p2ris kulukas festival tal ;) okeii, sis p6him6tteliselt pidu ja festival muudkui kestis. punane vein ja jani piletiga saime muud tasuta alkot ka ;) 6htu poole zane'ga hulkusime koos igalpool ringi, rand oli festivalipaigast mingi 100m kaugusel, selles m6ttes nagu 100% perfect..! =) seal pimedas igast l6kked ja trummide workshopid ja jammimine.. ja lained kohisesid 5m kaugusel meist, istusime l6kke 22res. zane varem juba leidis mingi teki rannast ja soojendas sellega ming :*) ta ikka suht suht armas..x

j2rgmisel p2eval zane tim jt pidid tagasi brisbane s6itma a mina otsustasin saarele j22da, ja oma cairnsi kamba jt yles otsida. leidsingi millalgi. enne p6lesin rannas jumala 2ra, aussi p2ike on ikka niiiii karm, juba hommikul vara.sis tutvusin veel Guy'ga, kes Gold Coastil hull lahedaid festivale ja pidusid organiseerib. ja Terry, kes austraalia yks parimaid dzongleerijaid ja juba enamus maailma igast championship'de jm p2rast l2bi on trippinud/v6istelnud.. :) hullult lahedad m6lemad. tegime point lookoutil tripi, hull ilusad vaated, stingray'sid ja kilpkonne n2gime vees. kaif. terry m2ngis oma imetillukese kidraga yhele vanapaarile pingil armastuslaule ja jammis niisama ringi. niiiiii tore oli nendega. 6htu magasin guy jt kaisus, nii oli soe. zane oli mu magamiskoti juba brisbane tagasi kaasa v6tnud ja ma ei teadnud et saarele 88seks j22n. ingveriveini j6ime (niiii hea, 1.korda proovisin..) ja lobisesime. kidra m2ngiti ja l6kked p6lesid rannas j2lle.

J2rgmisel hommikul rannas ookeani juures yhel kaljul palvetasin/mediteerisin veel. seda peaks rohkem tegema. nii rahulik ja hea oli p2rast. ja tee peal sadamasse peatusime brianiga yhes aborigeenide "onnis", kus pealaulja showlt oma perega elas. algul esimese hetkega m6tled kyll, et "kuidas saab siin elada..?!" a siis hakkab kogu see "bush - life" niiii meeldima. elu on imelik. ja nii ilusaid inimesi t2is. selliste emotsioonidega naasesingi tagasi brisbane'i.. =)
ait2h elu ja Jumal..! =)

No comments: