Monday, November 26, 2007

_ _ _

heiho. k6ik pildid ja tekstid ja asjad jumala segamini, niiet 6igest j2rjekorrast siin blogis v6ib vaid unistada. praegu siis Byronist (Aussi surfarite ja hipide ja marijuana ja peo pisike ja kommuunilik capital) (=

maandusin siin adamiga, kes ekstra brisbanest Surfers'sse s6itis et mind siia tuua ja mind n2ha. p2ris armas. a okei vahet pole. yhes6naga t2nu Marii'le (mas kallis!) sain siin kokku yhe imelaheda Reiliga. l6puks ometi yks t6eliselt lahe eestlane siin aussis, kellega ringi h2ngida ja inimesi oma eesti pl2raga n2rvi ajada ;) algul 88bisin Art's Factorys, hull suur kommuun-hostel. Kalle jt Cairnsist k6ik juba kuid elavad ja tsillivad seal. norm elu siin. k6ige aeglasem eluviis mida yldse kuskil n2inud olen. nii v2ga laid-back et rohkem enam lausa ei saagi.. :) (me just reiliga r22kisime et ajutiselt see v2ga kaif ja inspireeriv kogemus ja eluviis aga pikalt ei viitsiks sellist elu vist elada, meil kui eestlastel kui p6hja euroopast tulnutel kuidagi rohkem ambitsioone(hahah) vist kui neil hipidel siin kes aastakymneid siin abirahade, p2ikese, kanepi, veini ja h2ngimisega m88da saadavad.. mai teagi ikka veel mis sellest arvata. a toredad inimesed v2hemalt ja selline tunne ikka suht tihti sees et "one world - one people" jne.

pikad peod ja rannas h2ngimised ja metsas bush partyd ja trummide jm workshopid jm seljataga. laup2ev leidsin $50 eest endale poolkogemata suht ideaalse laua, niiet nyyd olen viim p2evadel suht ringi surfata yritand Passil. Jesse aitab ja tema Malibuga (pikim ja suurim aj parim laud algajatele) sain mitmeid kordi pysti ja oiiii, kui kaif see oli...! ja suur laine oli ka ja nii kaugele viis. a surfamine tegelt on ikka niiii palju raskem kui ma arvand olin. krdi raske on (v2h mul..) laine "kinni pyyda" ja sis veel end laual pysti ajada nii ruttu kui vaja ja sealjuures tasakaalu mitte kaotada. ja terve Byron on kuuldavasti haisid suht t2is momendil. helikopterid t2na tegid 4tuuri pidevalt main beachi jm randade kohal. ja kui reili parajasti vees oli sis keegi hakkas j2lle r88kima, et "shark, shark! i saw one 50m far away!" nojah... a naljakas see et kuigi mul endal ka algul paranoia oli sis laual lainet oodates unustad need elukad t2iega, see on viimane asi millele m6elda kui hea laine tuleb. u nii noh. ah, yhes6naga loodame parimat ;) viimane korralik 6nnetus oli siin haidega paar aastat tagasi..

praegu maandusin p2rast Wonderland festivali mari, reili jt juures. just tulime rannast (nati jamad lained t2na:$) ja nyyd plaan veinid osta ja natuke kokata. sergio ja antonio ht pidid t2na nimbinist cookies'id ja mushriooms'e kaasa ostma, hih. ;) ma ainult neljap hommikuni veel siin niiet tuleb viimast v6tta ;)

No comments: