Sunday, September 23, 2007

teel... (W.A.)







nii, lahkusime Perthist(WA) juba ca yks n2dal tagasi, hullult oleme kimanud vahepeal siin, eile tegime Steffaga rekordi - 1350km yhe p2evaga (ja jama ju selles et mul teoreetiliselt lubasid pole, niiet steff yksi rooli taga, ma aint vahepeal pidevalt ise juhin, haha, meil topelt game ;) nii me ei saa politseile ka vahele j22da, sest eile oli keset nowhere-outbacki mingi viisaja alkojoobe kontroll! mingi suht uskumatu!
Perthist edasi s6itsime Margaret Riveri juurde, seal meeletud veini maitsmised l6pututes veinifarmides, ja varsti j6udsime Valley of Giants'sse. ooooo kui suured puud, mingi eluk6rgele vahid ja ikka tippu ei n2e, v6imas tunne oli seal keset metsa 88bida. ja nende kohin tuules, vaimustav! :)
siis olime Albanys, Esperances, tee peal m6ned rahvuspargid, hullilusad vaated, see loodus siin ikka ei ole Eesti omaga eriti v6rreldav, hullud mastaabid ja k6rgused-laiused, ja pidevalt k2ib selline v2rin l2bi kui koged kui v6imas on loodus..
Eile tee peal juhtusime siis l6puks Nullarbor'i Highwayle, Aussi pikim 100%liselt sirge maantee, keset mitte-midagit, tyhjus ja stepid ees ja vasakul ja taga ja paremal, niiiii v2ga on selline "tyhjus" meeldima ghakand, kaifin enid hommikuid, kui vara 2rgates pole midagi silmapiiril, vaid varahommikune p2ike ja taevas ja p2eva aeglane selginemine. H2sti rahustav ja "tyhiseid-m6tteid-minema-pyhkiv" tuul pyhib sinust siis korraga l2bi.
Ja yhelt kaljult avastasime hiljem p2rastl6unal ka nii v6imsad vaated et tahtsid lausa karjuda, k6lab imelikult jah, haha :)

6htul hilja Nullarbori Hwy-l hakkasime naljap2rast loendama k2ngurusid kes meile pidevalt ja l6putu kannatlikkusega muudkui autole ette hyppasid, hull jama nendega. nii ohtlik on siin tegelt pimedas s6ita. 2korda on v2ga v2ga peaaegu juba suur hall k2nguru alla j22nud. igaljuhul saime kokku 101 k2nguru (v2hemalt!) ja seda u 30minti jooksul. edasi andsime alla, igaljuhul oli Nullarbor neiod s6na otseses m6ttes t2is, suht hull elamus. ja n2rvid olid ka nii l2bi p2rast seda s6itu. huuuh! (=

ja nyyd me t2na l6puks j6udsime Adelaide'i, m6nus ja roheline ja ilus city. elav ja v2rske kuidagi. otsime steffiga parajasti mingit baari kust Mai Tai'd (see meie tasu selle eest et eile p2ev otsa kimama pidime) saada, need pagana aussid pyhap 6htu t6mbavad joomisega veits tagasi ja teisekjs pole nad kokteilidest midagi eriti kuulnudki, ainult 6lu. fuii..! ;)
kohe saame Aviga kokku, yks poiss iisraelist, kellega Cairnsis kohtusime ja seal mingite p2evitajate vahel hullult jalkat tagusime :) kavatseme tema jt meitidega mingi oma peo yles panna ;)






No comments: