Friday, September 7, 2007

on the road again, steffiga :)






ja nyyd esmasp j2tsin k6igiga Cairnsis hyvasti, ja lendasin Darwinisse 6htu, steffa oli mul juba vastas. meil nyyd see campervan, Barnie.. suht lahe asi, k88k jms sees k6ik ja hull luks voodi meie arust kaaa! :) igaljuhul sis esmasp 6htu (3/9) kolasime linnas ja j6ime veini ja lobisesime yksteist surnuks, teisip hakkasime juba Broome'i poole s6itma, teel Jumping Crocodiles Adelaide Riveris, suht freeky. ja nyyd oleme l2bi outbacki s6itnud juba mitu p2eva, Barnieta oleks jumala jama, a praegu siiani suht mugav olnd ja puha.. Edith Falls'des k2isime ujumas, nii v6imas tunne on suure veejoa all olla, ja p2ike paistab veel see hetk n2kku ja k6ik s2rab ja tunne j2lle nii elus =)
ja Lake Argyle oli meeletult ilus, yldse maastik, need punased toonid ja pun liiv on ikka suht v6imas, ja kaljud ja rahnud. yldse ei oska ette kujutada kuidas Great Canyon v Uluru sis veel v2lja n2eb, seegi siin on juba niiiiiiiii v6imas.. :)
ainuke probla, eriti pimedas s6ites on et k2ngurud v lehmad hyppavad ette, nii lollid loomad. ja liht5salt tee 22res pidevalt nad lamali ja yles6idetud, lollid pisikesed armsad k2ngurud :/
nyyd oleme enivei Broome's ja eile kaifisime hull ilusat p2ikeseloojangut siin, 6htu l2ksime v2lja (no c'moon, seda outbackis ju v2ga teha ei saand) ja hmkl 2ratas meid mingi kuri rangeri mutt, et "u know it's not allowed to just park and camp like taha in western australia.." mina et "but she (steffi) was just so tired yesterday evening, she felt real bad after the long drive-blabla" ja sis kuna 6nnetuseks steff oli konjakipudeli juhi(!)istmele eile 6htul unustand, see ranger muidugi n2gi seda ja sisistas et "oh, i reckon from the vodka there on the driver seat?" ja sis steff kobis v2lja hullu pohmakaga ja turtsatas talle n2kku et "c'moon, it's a gooood indian whiskey..!"
hahaaaaaaa. a nad lasid meid veel seekord hoiatusega minema :)
ja nyyd me randa j2lle, oii kuidas me vahepeal seal outbackis juba ookeani igatsesime!

No comments: