Friday, September 7, 2007

Reggaetown!

yhes6naga, see reggaetowni festival oli eelm. n2dala tippsyndmus, suurim reggaefestival Queenslandis. kimasime mikko, Jani, Reinhardi ja Eliga k6ik kohale, kellelgi nagu eriti $50 pileti jaoks ei olnud ja lootsime et saame end lihtsalt volunteeriks nuruda ;) ja saimegi! hull lahe, saime tasuta syya, juua, tasuta weedi ja ts2rke jm. a see suva sest festival ise oli nagu mega mega mega :)) hull head b2ndid ja musa LAVst, Jamaicalt, Melbournest. reggaega ei anna ikka midagi v6rrelda :) sis lesisime enamus oma "t88aega" VIP telgis ja suitsetasime tead-kyll-mida. ja k2isime kookosetelgis kookosepiima shake lunimas ja tantsisime ja eli tegi firepoyde showd koguaeg ja eriku jt-ga olime trummide workshopis kus mingid kuulsad b2nditrummarid 3aastaseid 6petasid, nii armas oli :) Kallega asutasime sis metsas salaja oma haha "alternative-bbq-sticks-jazz-bandi", olime enda arust jube vaimukad, noh mida iganes :) ja sis enivei, kui pimedaks l2ks ja taevas oli selge ja su kohal oli Linnutee ja Southern Cross ja t2hed t2hed ja veel kord l6pmatult palju t2hti, ja mingi hea reggaeb2nd oli laval ja sa tantsisid ja eli keerles oma firepoydeleekidega su ymber ja j6id mikkoga (k6ige k6ige kreisim tyyp keda seni kohand olen, muahh!;) punast veini ja suitsetasite (seda oli niiiii palju igalpool ja nii vaalikult ja hea kraam ka, n2mm!;).. hull hea ja vaba ja mingi Jamming fiili8ng oli igaljuhul. ja see b2ndisolist siis tegi pausi ja et "u know guys yesterday i had a big loss actually.. i lost my father.." (vaikus) "..and then i thought that i should probably cry and scream and miss the festival and do what ever people expect me to do in this kinda situation..but then again i thought that hey, he'd want me to CELEBRATE his life, because his life was worth it! and that's how i found the strength in me to come here.. and now i wanna celebrate the life of this greatest man in the world with you, with reggae and with love.."
uuuu! see oli nii ilus igaljuhul! =) m2letad hellu seda tyypi berliinis ka, kes oma eneselt-elu-v6tnud-s6bra ELU seal kanali 22res oma kidraga "celebrate's"..? nii 6ige igaljuhul, kuigi t6en2oliselt ka meeletult raske.. sest ELU on see mis l6puks loeb, mitte surm, suremise viis v6i aeg v6i mis iganes. loeb elu ja selle v22rtus. ja igal elu on v22rtus mida t2histada ja mille yle uhke olla..
Igaljuhul, terve see meeletu kari inimesi sis tantsis t2htede all ja laulis kaasa ja "celebrate's" elu. ja niiii ilus oli, t6epoolest, ja vabastav! +)

No comments: