Friday, October 2, 2009

suve kokkuvõtekas ...

.....
mmmm,kust alustada? pärast nyc-i oli koolis kiire, esseed ja peod ja jälle paarkümmend lehekülge nt weberi a la "was ist objektivität?" teemalisi tekste lugeda, kriitiliselt analüüsida, võrrelda blablabla. aga super hinded ja mõnus koostöö ja parimad sõbrad koolis! Hommikul kella 4ni Carina eesseede kirjutamised ja siis als Belohnung mingid dringid Gräfestr viimastes baarides ;) ja tegelt hull-huvitav ka!!! niiet kui kooli kohta veel midagi lühidalt mainida, siis ainult seda, et on palju raskem kui arvasin (daa!) aga tohutult rahul olen..! vedanud mul ikka nii berliini, sõprade, kodu ja kooliga :)))

ja ülejäänud suvi - suht festivalid festivalide ja pidude otsa nädalavahetuseti..
Fusion oli kirjeldamatu, vauuuuu! hipid ja vegani toit ainult (mis mulle isiklikult hullult imponeeris, et ei olnudki mingile festivalile tüüpilisi McDonaldsi taolisi ja 8% liha-sisaldavate hot-dogide putkasid. :) ja inimesed, neid oli palju massilisemalt, kui oodati, hipid ja rokkarid ja vasakpoolsed jm segamini, kuid hull sõbralik atmosfäär ja ilus koht, lavad täiesti dekoreeritud, nagu oleksid muinasjutumetsas vms, bändid ja musa 1000% võimas, inimesed täiesti eufoorias enamus aega haha :) ja Shanteli Disco Disco Partisani ajal läks ka täiesti metsikuks. Fire poyde showd, arutlused ja shokk Michael Jacksoni "kas see on TÕESTI tõsi, et Michael on surnud..??!?"-teemadel, Goa lava juures päikesetõus ja hommikukohvi, muidu lõputud raketi juures kokkuaamised (kogu aeg jäi keegi hiljaks), aku pidevalt (ja siis ka lõplikult) tühi, Aaroni ja Janiga kokkupõrkamine, Pepe ja tema sõpradega võrkudes siplemine, õlupudelitega prügikastide peal müristamine ja musitseerimine 100inimesega, kuni kõik plaastrid otsas;) hommikul 7-8paiku telki tagasi kobimine, ja muusikaga uinumine ja ärkamine.... ahh! (= (= (=

Karneval der Kulturen oli ka hullumaja, see oli juba mai lõpus, Berlin BeachCamp samuti, sel nv-l olin aga tiba haige ja otsustasin nt jkell 4öösel kuskilt x-Tegeli kandist tagasi Xbergi sõita, et veel viimastel tundidel Alexi peole jõuda. aga ei, eksisin (täis peaga) seal metsas suht lootusetule ära, siis keegi viis mu lõpuks u-bahni peale, seal jäin magama ja magasin Alt-Mariendorfini ja tagasiteel pm sama. Kodu olin kella 9 apiku.. ahhh! enam sellist viga ei tee nt! BBC oli väga musikaalne, akordionistid ja hipid laudadel ja lusikatega.pottidega trummi mängimas :)

Muidu olid veel mitu CS-rit + külalisi suvel siin.. Janno ja Stas sadasid millalgi enne Fusionit siia ja elasin pm (nagu alati) rummi ja Gin Tonicu peal, Janno "Für die Zukunft!"-i (vms???) oli kuulda iga 30minti tagant ;) hehe. Siis käis ka Yoab NYC-st külas, Rob samuti NYC-st, emme oli vahepeal nädal aega külas, käisime Sanssoucis ja söime koos hommikust (Brötchen+Camembret+kohvi+..=), tavaliselt 7paiku, kui mina koju olin jõudnud ja tema linna peale kolama tahtsi minna ;) siis olid mul veel Ara (Canada/Iraan) ja Riina koos Mishaga külas ja veel mõned..
Eli oli taaskord pärast Fusioni siin, Morijal oli järsku üks pisike elu kõhus, terve õhtu kaisutasime Eliga tema kõhtu..

ahhhhhhh - ühesõnaga,suvi oli meeletult mõnus ja ilus, ja see oli alles suve esimene osa, baah! :)

No comments: