Monday, January 14, 2008

new years eve



haha, see oli juba 2n2dalat tagasi niiet ma ei vaevugi enam seda kirjeldama. terve linn oli pm metsikut rahvamassi juba p2rastl6unal t2is, cbd-sse kuhugi enam ei p22senud ja politsei igalpool, jalutasime siis suure kaarega Potts Pointi, sealt avanes sillale suht v6imas vaade.
ilutulestik oli jah super super (darling harbourist ooperimaja jms-ga oleks kindlasti veel parem olnud aga nojah,..) me siiski leidsime endale hull-hea spoti muru ja suurte k6laritega ja j6ime ja m2ngisime tulepulkadega (v6i kuidas neid eesti keeles kutsutajksegi..hahha) ja tantsisime ja muud ka.. h2sti kipa oli, hullult rahvast oli seal ka ja metsik pidu. tagasi jalutasime, leidsime endale supermarketi trolley, taksotasime yksteist ringi. haha. ja siis mina ja cam suudlesime-kallistasime k6iki vastutulijaid et happy new year-blabla. v2ga lahe oli, enamus suht ehmunud algul a siis muutusid ekstaatiliseks. politseinik keda kallistasin oli nii high ise et.. no comments. a vaimukas oli :D
kodus veel naabrite juures oli b2ndiga privat pidu, seal olime edasi, mina ja miles saime u 7paiku magama, kuni 9am-ni. siis aeti yles ja pohmaka jms-ga terve naabrikorteri inimesed ja meie omad asusid edasi pidutsema.
the best way to avoid hangovers is to keep on drinking. hihi

No comments: