Saturday, June 9, 2007

eile tegime sushit siin kogu kambaga. mul tuli v2ga pro v2lja, hihi! =)
massaaz oli eile ka ok. p2rast Down Underisse peole. enne omad veinid Victoria bridgel ja sis peole. Kirsi+ta murjamiga p6rkasime ikka k6igele vaatamata kokku seal, kipa! :) t2na v2ike hang-over.. p2hh. kokkasin endale 3k2igulise hommikus88gi, n2mm. 1/5ga sain hakkama, haha. hale.
nyyd laen oma uude mp4 playerisse n2mmat musa ja meie pilte jms. 30GB, eile ostsin! aaaah kui lahe! :) ja lugesin just Mar'i blogi, mul on niiiii kipad s6brad ikkka. tips, siinkohal btw, mas!!!! :")

lihtsalt te k6ik, Hel, Lenks, Marie', Mar ja Liina, ja k6ik teised lemmikud, ma armastan teid nii-nii v2gaaaa!!! eile oli suht kodu-ja-teie-igatsus peal, niuks. (isegi nutsin natuke:) kallid teile!
ps. maris, sain su kirja eile, oled asendamatult kallis!! :* suuuuur ait2h!
(Elagu X-Generatsioon, eks? :)

siin on j2lle taaskord p2ike v2ljas. me hme Steffi ja Matthiasega Stanthorpe tagasi (kes oleks SEDA veel arvand?;) aga seekord veini istandusse tsillima. tutvusime yhe tyybiga kellel seal hull farm ja hotelli boks. ja saame talle tasuta paariks p2evaks "l66gastuma" (tema enda s6nad:D) minna. (kuigi, ei tea kyll millest? hahha:)

armastagem elu edasi..! =)
nii ilus on!

No comments: