Wednesday, May 28, 2008

ZF Belgia




....Antwerpenisse ühe super laheda hispaania kutiga;) seal kolasin pm omapead 4h ringi, näksisin oma brie'd ja j6in veini ja jalutasin musaga ringi ja igatsesin peterit, mhh!;/ seejärel rongiga Ghenti, seal oli doogie (tegelt douglas haha;) vastas ja suundusime belgia 6lu maitsma ja parimaid belgian fries'i sööma, istusime l6puks kanalite ääres ja j6ime muudkui veini edasi ;) hilis6htul olid kanalid peegelsiledad ja k6ikide nende keskaegsete kindluste valgustus peegeldas meile vastu, maagiline igaljuhul! siis koju, ja..

..järgmine päev möödus Brygge's - meeletult meeletult ilus piknik otse keskaegsete kindluste kõrval kanali ääres, luiged ujusid mööda ja meie mugisime salaamit, Brie'd, oliive ja kreekereid ja j6ime punast ja valget korda mööda :) jalutasime mööda Brygget, tohutult ilus ja nunnu keskaegne linnake (turistilik küll, jah, aga sellegipoolest armusin sellesse linna ära:) turnisime nendes hiigla-vanades keskaegsetes kellatornides ja katedraalides ringi, v6imas kultuuriline pärand!! hiljem 6htu poole pargis vedelesime veel ringi, rääkisime veel tema India kogemustest, meie Tai ajast ja CSC-st ja suitsetasime ja muutusime unisemaks ja tudusime siis keset parki 1h ja hull-m6nus pärastl6una, sellesm6ttes, et meil oli selleks k6igeks kuidagi aega ja me kumbki ei viitsinud mööda linna l6putult ringi tormata, vaid pigem eelistasime neid laiske kuid niii ilusaid momente nautida ja sügavamalt sissehingata ;)

järgmine päev möödus enamjaolu Ghentis - käisin k6ik katedraalid ja raekojad jms läbi, istusin kanalite ja j6gede ääres, j6in veini mingite poistega ja lugesin "Ansichten eines Clowns'i" keset must-valgeid tulbipeenraid : ) jube ilus päev jälle! 6htul olime doogiega kodus, vaatasime "No man's land'i", eriti sürri ja uskumatu l6puga film...

ja siis - Brüssel!! (= pool päeva kolasin seal Douglasega ringi, s6ime dönereid, otsisime selle pisikese pissiva poisikluti kuju üles, käisime Atomiumis, raekojaplatsil, mingites l6pututes kirikutes ja katedraalides jälle ja l6puks siis tema pidi tagasi Ghenti s6itma. mina veel kolasin Brüsseli Botanic Gardensis, EU parlamendi hoonete vahel jm ringi ja l6puks siis CS Thomase juurde (:
Thomasega klappsime hull-hästi, t6eliselt lahe ja huvitav inimene, alguses Thai kitchenisse (mul kõht juba piuksus suurest näljast;) ja seejärel tema juurde, tema s6pradega veini jooma, kuulasime dzässi (näppasin l6puks Thomaselt vist mingi 2GB musa;) ja siis club-crawling brüsseli kesklinnas. väga sürr, ja ma olin väga väga wasted l6puks.... aga asendamatu kogemus! ;)

järgmine hommik rongiga Aachenisse jälle, Peter hauptbahnhofis vastas ja siis temaga m6nusalt 4h pargis vedelemist.. (= ja seejärel jälle tagasi Berliini.

PILDID:
http://www.facebook.com/album.php?aid=51151&l=71f73&id=625811899

No comments: