Wednesday, December 5, 2007

sydney..!

...
viim. p2ev brisbanes m88dus kahjuks suht ebakainena, olin just Shapeshifters festivalilt tulnud ja ikka veel k6igest nati t2is ja ja trippimas ja mida iganes, ja siis kodus hakati massiliselt ka j2rsku caipirinhasid tegema.. mhmm! raske oli nagu ei ka 8elda ju. nojah.. ja igaljuhul viim. 88 brisbanes m88dus zanega katusel madratsil tekkide vahel.. niiiii ilus, t2hed, kuupaiste ja soe soe zane :)
esmasp hmk p2rast hullumeelseid fotode tagaajamisi m88da Surfers Paradise'i adamiga, p2rast hulle pakkimisi ja nutuseid hyvastij2tte tuli l6puks aeg brisbanest lahkuda...
adam hoidis mind autos kinni ja kaisus tund aega ja r22kis igast asju. (just sain teada et plaanib nyyd j2rg n2dal m6neks p2evaks sydneysse tulla) ja zane oli yldse k6ige k6ige parem, p6letas mulle nunnult CDsid meie lemmikutega ja aitas pakkida ja viis mind siis oma van'iga lennujaama. niuuks! :"""( hull igatsus ta j2rele oli kohe automaatselt peal, 22reoealt j2in lennust maha ja nii lootsin tegelt et j22n. hmm, kui lapsik. :$ a zane'iga n2eme Tassies, kuu aja p2rast u juba, niiet midagi liiga hullu pole. lihtsalt ma temalt ka selliseid s6nu l6pu poole poleks oodanud.
nyyd siis sydneys, algul maandusin, vihma kurat sadas ja mul hull depekas ja nostalgia ja muudkui kuulasin neid brissy ja zane jt lugusid ja ulgusin m6ttes. a siis astley tuli vastu mulle ja l6petasin kogu selle jama. :) tugev mina, hihaa! l2ksin kohe v2lja et mitte liiga kainena essal 6htul yksi (asti roommate'daga kyll) kodus istuda ja sain yhe laheda tyybiga CSst kokku. l6puks veinisena ja m6nusa tujuga koju. seal avastasin j2rsku et meil kodus Princess Bride film (see nyyd suht inside teema adamiga) igaljuhul olin hullult ekstaasis, sain paar olulist asja teada, j2in poole peal mgama kuni ast mind leidis ja yles ajas..
eile t2na k2isin t88d otsimas ja juba t88l. suht vedas j2lle. t88tasin usinalt t2na. 6htu poole tippisin j2lle "Welcome Sushi'sse", hull mega koht, sushi train s6idab su nina eest muudkui m88da ja hull n2mma ja suur valik ja niii odav., j22ks alusa siia selle kiirrestorani p2rast ;) ja nyyd j6udsin just koju, vist l2hme naabrite poole tsillima ja jooma astley jt-ga.
Kutsu (Fluff ball) muuseas toimetasime eile hilis6htul astleyga juba tagasi koju, ta kuulus yhele hiina vanapaarile kes "Chinese Hot food" restot peavad meist 25m kaugusel. mille peale astley roommate'd kysisid ehmunult et "but aren't they gonna eat Fluffy..?" hihi :) oh, a ta oli t6epoolest yks pisemaid ja armsamaid ja nunnumaid ja vastupandamatumaid kutsid i've ever seen... (= hme l2hme taga vb sinna m2ngima! juhuu!

No comments: